Agilityplanen

Vår agilityplan ligger bredvid Klanghallen/badhuset i Brunflo. Det är en inhägnad grusplan och när det är barmark har vi våra agilityhinder framme. Under agilitysäsongen är planen låst med kodlås. För att få träna på planen och få kod till planen behöver man ha gått minst grundkurs i agility eller motsvarande samt vara medlem i Brunflo Brukshundklubb. Vi vill kontrollera medlemsskap innan vi lämnar ut koden. Ha därför gärna lite framförhållning med att få koden om du vill träna. För snabbast utlämning av kod kan du gärna skicka en skärmdump på ditt medlemsskap från www.brukshundklubben.membersite.se till någon i agilitysektionen. Alternativt gör vi en kontroll med kassören, men det kan ta lite längre tid.
Så länge det inte pågår någon planerad aktivitet får du träna när du vill. Är man flera där samtidigt får man samsas. Tänk på att inte träna sent då planen ligger bredvid ett villaområde och det kan vara svårt att sova när hundar skäller.
När vi har plockat undan agilityhindren för säsongen brukar planen vara olåst och då är den öppen för alla medlemmar att träna övrig hundträning på.
Se till att rasta ordentligt innan du går in på planen. Vi vill inte att hunden utför sina behov på planen. Vi ser därför också att man inte släpper sina hundar för lek på planen. Det är ingen hundrastgård.
Kontaktpersoner för agilitysektionen når du gärna via messenger alternativt via mejl Anna Brattlin (anna.brattlin @gmail.com) eller Eva Karlholm (eva.karlholm@hotmail.com)